Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är experter på allt som har med elektricitet att göra. Vi kan därför hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Installationer

Är du i behov av en installationselektriker? Då kan vi förse dig med detta. Bland de elektriker som jobbar hos oss ingår det nämligen installationselektriker. En sådan kan hjälpa dig med olika typer av elektriska installationer, såsom att få LED-belysning eller laddstolpar på plats.

services_icon1

Service och felsökning

Är det i stället en serviceelektriker som du behöver? Då är också detta något som vi kan hjälpa dig med. En sådan kan hjälpa dig med felsökningar och reparationer när det uppstått fel med din elektricitet.

services_icon1.png

Svagström

Den tredje typen av elektriker som man brukar tala om här i Sverige är svagströmselektriker. En sådan jobbar främst med olika typer av larm- och telefonisystem. Även denna typ av elektriker är något som vi kan förse dig med. Är du osäker på vilken typ av elektriker du är i behov av kan du kontakta oss idag så vägleder vi dig!

services_icon1

Industri

Vi har även industrielektriker jobbandes hos oss. Precis som namnet antyder jobbar en sådan inom olika typer av industrier och utför reparationer av maskiner och liknande.