Elektriker firma Solna

Elektriker EB & Bygg AB

Vi på Elektriker EB & Bygg AB är en elektrikerfirma som har varit verksamma inom branschen sedan 2016. Under denna period har vi skaffat oss oerhört mycket kunskap och erfarenhet av allt som har med elrelaterade tjänster att göra. Hos oss jobbar flera olika typer av elektriker vilket innebär att oavsett vad i relation till din elektricitet som du behöver hjälp med så finns vi här för att hjälpa dig. Vi ser elektricitet som vårt kall här i livet, och vi tar oss an varje projekt som om det vore vårt eget. Tveka därför inte på att höra av dig till oss, vi ser fram emot att kunna hjälpa dig!

Höga kundomdömen

Vi på Elektriker EB & Bygg AB är stolta över våra fina kundbetyg. För oss finns det få saker som går upp emot känslan av en kund som är riktigt nöjd med vårt arbete. Utöver detta är vi även glada över att många av våra nykunder hör av sig till oss efter att ha blivit rekommenderade av våra befintliga eller tidigare kunder. Detta är det ultimata kvittot på att det verkligen lönar sig att erbjuda högkvalitativa och säkra tjänster till förmånliga priser. Vill du ha referenser kring våra tidigare jobb så är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt! Vi förser dig gärna med referenser i både skriftlig form samt genom bilder.

I samband med att du hör av dig kan du självklart även passa på att ställa frågor samt be om uppgifter kring våra priser. Vi strävar efter att alltid vara så tillgängliga och transparanta som möjligt!

Elektriker duktig Solna

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd

Vi på Elektriker EB & Bygg AB är verksamma i Stockholm med omnejd. Det betyder att oavsett var i Stockholmsområdet som du bor någonstans är du varmt välkommen att ta hjälp av oss. Vi kommer mer än gärna hem till dig och förser dig med den hjälp du behöver. Utöver privatkunder vänder vi oss även till andra kundgrupper såsom företagskunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommunala verksamheter. Med vår omfattande erfarenhet har vi god vana av att genomföra de flesta typer av elrelaterade arbeten. Har du problem med elektriciteten eller har du behov av en nyinstallation, ett byte, eller ett underhållsarbete? Då kan du kontakta oss direkt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify