Om oss

Vi är ett sammansvetsat team med ett hjärta som klappar för el i alla lägen. Vi kan det här med spänning och har koll på installationer, belysning, jordfelsbrytare, styr och ROT. Vi ser fram emot varje dag vi kan gå till jobbet och få vara en del av alla dem som genom sitt arbete gör verklighet av dina planer. El, ventilation och värme är vår passion.

Hög standard på utfört arbete

För att kunna hålla en hög standard erbjuder vi alla våra anställda regelbunden utbildning och vidareutveckling. Våra elektriker erbjuds kurser och seminarier för att vara uppdaterade och ha koll på det senaste inom el, ventilation och värme. Våra auktoriserade elektriker i Solna har alla full behörighet för att utföra, kontrollera och säkra sina eljobb. Det gäller inte bara att koppla in el utan att även göra det säkert för kunden.

Några av våra projekt

Säkerhet och omsorg

Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. Kunna lita på att jobbet blir klanderfritt utfört och att vi står för allt vi lovat. Att leverera ett bra jobb är en hjärtesak för oss. Det som sägs om oss är ett tydligt bevis för vad för slags jobb vi gjort. När jobbet är utfört lämnas det snyggt och städat utan att det ligger något skräp kvar. Ingen röra någonstans i de inre eller yttre systemen. Det är här du ser och upplever skillnad.