Från laddboxar till elcentraler

Välkommen till oss och de olika tjänsterna vi kan leverera. Allt du behöver i fråga om elektricitet och el kan vi serva dig med.

img

Våra tjänster

Våra tjänster innefattar allt från att byta den enklaste glödlampan till att dra komplicerade ledningar i trånga och svåråtkomliga utrymmen. Våra elektriker har bred kunnighet och behörighet för allt som handlar om el.

img

Elinstallationer

Har du som privatperson några mindre uppgifter eller behov av större elinstallationer fixar vi det utan problem. Vi hanterar jordfelsbrytare, elinstallation, belysning och allt inom styr när det gäller värme, ventilation och ljusnivå. Vi arbetar med styr och reglering i fastigheter, villor och lägenheter.

img

Stora som små arbeten

Inget jobb är för litet eller för stort för elektriker i Solna. Vi har många års erfarenhet av att installera el i samband med större entreprenader liksom vi kan fixa det lilla hos privatpersoner. Vid all entreprenad lämnar vi tydliga anbud med konkret pris på våra tjänster.

img

Efter vårt samtal

Vi tar fram en planering och delar in den tydligt i de olika faserna så du vet vad som händer. Vi kan ge dig lösningar som ger billigare elräkningar och lyser upp din tillvaro på flera sätt. Ring oss och se vad vi kan erbjuda dig.