Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är experter på allt som har med elektricitet att göra. Vi kan därför hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Installationselektriker

Är du i behov av en installationselektriker? Då kan vi förse dig med detta. Bland de elektriker som jobbar hos oss ingår det nämligen installationselektriker. En sådan kan hjälpa dig med olika typer av elektriska installationer.

img

Serviceelektriker

Är det i stället en serviceelektriker som du behöver? Då är också detta något som vi kan hjälpa dig med. En sådan kan hjälpa dig med felsökningar och reparationer när det uppstått fel med din elektricitet.

img

Industrielektriker

Vi har även industrielektriker jobbandes hos oss. Precis som namnet antyder jobbar en sådan inom olika typer av industrier och utför reparationer av maskiner och liknande.

img

Svagströmselektriker

Den fjärde typen av elektriker som man brukar tala om här i Sverige är svagströmselektriker. En sådan jobbar främst med olika typer av larm- och telefonisystem. Även denna typ av elektriker är något som vi kan förse dig med.